Ενημέρωση για τη Γενική Συνέλευση της 13/6/2018

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα Τετάρτη 13/06/2018 είχε προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση στις 10.00 π.μ. για το θέμα της Αξιολόγησης του 2017. Λόγω έλλειψης απαρτίας δεν πραγματοποιήθηκε. Θα θέλαμε, όμως, να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι το Δ.Σ. μετά από συνεδρίασή του (12/06/2018), αποφάσισε πλειοψηφικά, να κατέβει με πρόταση για συνέχιση της απεργίας-αποχής για την Αξιολόγηση.

Προς ενημέρωσή σας, Συνέχεια ανάγνωσης

Δημοσιεύτηκε στο Γενική Συνέλευση, Ενημέρωση | Αφήστε σχόλιο

ΟΔΠΤΕ: 3ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 14.06.2018 από τις 12:00-15:00

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Η κυβέρνηση φέρνει προς ψήφιση, με τη γνωστή μορφή του κατεπείγοντος, νέο πολυνομοσχέδιο με δεκάδες αντιλαϊκά προαπαιτούμενα που περιλαμβάνονται στην τέταρτη «αξιολόγηση». Αρκετά από αυτά όχι μόνο διαψεύδουν πανηγυρικά τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης περί αναπλήρωσης των απωλειών, αλλά στερεώνουν το έδαφος της νομιμοποίησης όλων των αντεργατικών μέτρων που έχουν έρθει έως σήμερα.

Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να παρασυρθεί από τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια της κυβέρνησης για τη «δίκαιη ανάπτυξη» και το τέλος των μνημονίων. Η «μεταμνημονιακή Ελλάδα» όχι μόνο δεν φέρνει ανάκτηση των απωλειών και ανακούφιση για τον εργαζόμενο λαό, αλλά θα ενισχύσει περισσότερο την αντιλαϊκή επίθεση με βάση τα μνημόνια επιτήρησης της ΕΕ.

Προκηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 14.06.2018 από τις 12:00-15:00 και καλούμε σε συμμετοχή στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται εκείνη την μέρα σε όλες τις πόλεις. Συμπορευόμαστε Συνέχεια ανάγνωσης

Δημοσιεύτηκε στο Ανακοίνωση, Απεργία - Στάση εργασίας, Ενημέρωση | Επισημάνθηκε ως | Αφήστε σχόλιο

Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 13/6/2018

Καλούμε τους συναδέλφους σε Γ.Σ. την Τετάρτη 13/06/2018 και ώρα 10:00, στην αίθουσα Τελετών, με μοναδικό θέμα συζήτησης την Αξιολόγηση του 2017. Συνέχεια ανάγνωσης

Δημοσιεύτηκε στο Γενική Συνέλευση | Αφήστε σχόλιο

Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών 2018

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Για μια ακόμη χρονιά η Πρυτανεία, το ΕΠΙΣΕΥ και οι Σύλλογοι Εργαζομένων έχουν την χαρά, να σας ανακοινώσουν, ότι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών των εργαζομένων στο Ε.Μ.Π. ξεκινά!!!!

Οι μικροί μας φίλοι, θα πρέπει να αρχίσουν να ετοιμάζουν τα σακίδια τους…….αυτή τη φορά χωρίς σχολικά βιβλία,…..αλλά γεμάτα με το κολατσιό τους, το μπουκαλάκι με το νερό τους, το καπέλο τους και την καλύτερη καλοκαιρινή διάθεσή τους!!!!

Οι γονείς θα φροντίσουν ώστε Συνέχεια ανάγνωσης

Δημοσιεύτηκε στο Ανακοίνωση, Ενημέρωση | Αφήστε σχόλιο

Απεργία την Τετάρτη 30 Μαίου 2018

Συναδέλφισσες, -οι

Η σημερινή κυβέρνηση, συνεχίζοντας τις πρακτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων, χτυπά ανελέητα τους εργαζόμενους στο Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα. Με περικοπές στους μισθούς, με αυξημένη φορολογία, με ιδιωτικοποιήσεις οργανισμών (π.χ. ΔΕΗ), με αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, αλλά και με τροπολογίες που κατακρεουργούν τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, όπως η τροπολογία Γεροβασίλη, μας οδηγεί στο μονόδρομο της διεκδίκησης μέσω απεργίας.

Συμπορευόμαστε, λοιπόν, με την απόφαση της ΑΔΕΔΥ, για κήρυξη απεργίας την 30η Μαΐου 2018 και διεκδικούμε: Συνέχεια ανάγνωσης

Δημοσιεύτηκε στο Απεργία - Στάση εργασίας, Κινητοποιήσεις | Επισημάνθηκε ως | Αφήστε σχόλιο

Ενημέρωση για τα Δικαστικά

Αγαπητοί συνάδελφοι, σήμερα στις 14.20 λάβαμε το παρακάτω mail από την κ. Χαραλάμπους. Επιπλέον οφείλουμε,  ως ΔΣ,  να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι η συγκεκριμένη δικηγόρος αρνήθηκε να μας κοινοποιήσει την απόφαση του δικαστηρίου, καθώς και το εργολαβικό.

«Παρακαλώ, εάν θέλετε να διευκολύνετε τους συναδέλφους και μέλη σας, Συνέχεια ανάγνωσης

Δημοσιεύτηκε στο Ενημέρωση | Αφήστε σχόλιο

Απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου για τα Δικαστικά

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου ότι έχει αποσταλεί το κάτωθι αίτημα στην δικηγόρο, κ. Χαραλάμπους, χωρίς να έχουμε λάβει ακόμη απάντηση.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ

Μετά από σχετική απόφαση του Δ/Σ παρακαλούμε να μας προσκομίσετε την θετική δικαστική απόφαση σχετικά με το επίδομα εξετάσεων και δώρων των συναδέλφων μας, προκειμένου να κατατεθεί στην οικονομική υπηρεσία για την προώθηση των διαδικασιών της πληρωμής σας.

Επίσης παρακαλούμε να μας αποστείλετε Συνέχεια ανάγνωσης

Δημοσιεύτηκε στο Ανακοίνωση, Ενημέρωση | Αφήστε σχόλιο

Ανακοίνωση θλιβερής είδησης

Συναδέλφισσες, -οι

Σας ενημερώνουμε για τη θλιβερή είδηση του θανάτου της συνεργάτιδας και συναδέλφου ΠΑΤΕΣΤΗ ΑΝΝΑΣ.

Με ομόφωνη απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει στην οικογένειά της τα θερμά του συλλυπητήρια.

Η νεκρώσιμος ακολουθία Συνέχεια ανάγνωσης

Δημοσιεύτηκε στο Ανακοίνωση, Ενημέρωση | Αφήστε σχόλιο

Ενημέρωση για Δικαστικά

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς συναδέλφους, οτι έχουν δοθεί λίστες από την δικηγόρο που είχε αναλάβει την διεκδίκηση επιδομάτων Η/Υ, Εορτών κτλ στους εξής:

  • ΜΠΑΓΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – τηλ. 1877
  • ΤΗΝΕΛΛΗ ΕΛΕΝΗ – τηλ. 3901

Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην συνάδελφο κ. Κυρίτση Χρυσούλα – τηλ. 1090, που έχει εξουσιοδοτηθεί από την δικηγόρο.

Δημοσιεύτηκε στο Ενημέρωση | Αφήστε σχόλιο

Συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου Δ.Π. ΕΜΠ, ότι το νέο Δ.Σ. συνεδρίασε στις 14/05/2018 και ώρα 13.30 στα Γραφεία του Συλλόγου, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Συνέχεια ανάγνωσης

Δημοσιεύτηκε στο Ανακοίνωση, Εκλογές, Ενημέρωση | Αφήστε σχόλιο