Επιστολή της ΑΔΕΔΥ σχετικά με τη χορήγηση ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ καρτών ΟΑΣΑ

Δείτε εδώ την επιστολή της ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «ΧΑΡΤΙΝΩΝ» ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

________________

Εδώ ο σχετικός σύνδεσμος στον ιστότοπο της ΑΔΕΔΥ

Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία: Ενημέρωση | Tagged | Αφήστε σχόλιο

Ανακοίνωση για τον Εορτασμό της Επετείου του Πολυτεχνείου 2017

Συναδέλφισσες /-οι,

Ο αποκλεισμός του Πολυτεχνείου από τους αντιεξουσιαστές έληξε το απόγευμα της Πέμπτης 16/11/2017. Πραγματοποιήθηκε Σύγκλητος, σήμερα 17/11/2017, που αποφάσισε ότι ο εορτασμός για την επέτειο της εξέγερσης θα ξεκινήσει σήμερα, έστω και καθυστερημένα.

Καλούμε όλα τα μέλη μας σε συγκέντρωση στο κάτω Πολυτεχνείο.

Συνέχεια ανάγνωσης

Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία: Ανακοίνωση, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση | Αφήστε σχόλιο

Επέτειος Πολυτεχνείου 2017

Η ιστορική μνήμη πρέπει να παραμένει ζωντανή, για να θυμούνται οι παλιοί και να διδάσκονται οι νέοι…

Συναδέλφισσες / Συνάδελφοι,

Η εξέγερση της ελληνικής νεολαίας το Νοέμβρη του 1973, ενάντια στην επταετή δικτατορία που επιβλήθηκε την 21η Απριλίου 1967, αποτελεί την κορυφαία στιγμή του φοιτητικού κινήματος.

Πλήθος κόσμου ενώθηκε  με τους φοιτητές, ενάντια στη Χούντα των Συνταγματαρχών, ζητώντας «Δημοκρατία» και «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία»

Σήμερα χρειαζόμαστε όλο και περισσότερο παραδείγματα που Συνέχεια ανάγνωσης

Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία: Ανακοίνωση, Εκδηλώσεις | Αφήστε σχόλιο

Διευκρινιστική Ανακοίνωση για τις Βάρδιες του Εορτασμού της Επετείου του Πολυτεχνείου

Ο Σύλλογος καλεί τα μέλη του σε μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις του εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου, που θα πραγματοποιηθούν στο συγκρότημα Πατησίων από 15-17/11/2017.

Οι συνάδελφοι να προσέρχονται στο κτήριο Τοσίτσα, στον 1ο όροφο, προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή στην ομάδα περιφρούρησης την Τετάρτη 15/11 και Πέμπτη 16/11, από ώρα 09:00-22:00.

Τα συμμετέχοντα μέλη χωρίζονται σε τρεις βάρδιες Συνέχεια ανάγνωσης

Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία: Ανακοίνωση, Εκδηλώσεις | Αφήστε σχόλιο

Ανακοίνωση σχετικά με τις Βάρδιες του Εορτασμού της Επετείου του Πολυτεχνείου

Συναδέλφισσες /οι, σας ενημερώνουμε ότι η παρουσία όλων των μελών του συλλόγου μας για την ασφαλή διοργάνωση του εορτασμού της επετείου της 17ης Νοέμβρη είναι απαραίτητη. Γι΄αυτό όσες/οι επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στις βάρδιες περιφρούρησης στους παρακάτω συναδέλφους : Συνέχεια ανάγνωσης

Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία: Ανακοίνωση, Εκδηλώσεις | Αφήστε σχόλιο

Ανακοίνωση για τον Εορτασμό της Επετείου του Πολυτεχνείου

Ο Σύλλογος καλεί τα μέλη του σε μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις του εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου, που θα πραγματοποιηθούν στο συγκρότημα Πατησίων από 15-17/11/2017. Οι συνάδελφοι να προσέρχονται στο κτήριο Τοσίτσα στον 1ο όροφο προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή στην ομάδα περιφρούρησης για την Τετάρτη 15/11 και Πέμπτη 16/11, από ώρα 09:00-21:00 και την Παρασκευή 17/11, ώρα 09:00-13:00. Ο Σύλλογος θα καταθέσει στεφάνι Συνέχεια ανάγνωσης

Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία: Ανακοίνωση, Εκδηλώσεις | Αφήστε σχόλιο

Ανακοίνωση Στήριξης των Εργαζομένων στα Εστιατόρια ΦΕΕΜΠ

Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΕΜΠ στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στα εστιατόρια των ΦΕΕΜΠ, που βρίσκονται «όμηροι» στα χέρια της εργοδοσίας και είναι απλήρωτοι από τον Ιούλιο του 2017. Στηρίζουμε τους εργαζόμενους των ΦΕΕΜΠ, γιατί ζουν και βιώνουν καθημερινά κοινά προβλήματα με τους φοιτητές μας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ & ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ: Συνέχεια ανάγνωσης

Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία: Ανακοίνωση | Αφήστε σχόλιο

Στάση Εργασίας την Τρίτη 24.10.2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΕΜΠ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ την ποινική δίωξη της συνδικαλιστικής δράσης συναδέλφων του ΕΜΠ, του ΕΚΠΑ και της ΟΔΠΤΕ, που μάχονταν για να υπερασπιστούν το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων κατά των διαθεσιμοτήτων – απολύσεων.

Αυτή η δίωξη έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο εκφοβισμού κάθε συνδικαλιστικής δράσης, κάθε προσπάθειας υπεράσπισης του δημόσιου χαρακτήρα των Πανεπιστημίων.

Θυμίζουμε πως αλληλέγγυοι στάθηκαν δίπλα μας Συνέχεια ανάγνωσης

Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία: Ανακοίνωση, Απεργία - Στάση εργασίας, Κινητοποιήσεις | 1 Σχόλιο

Ανακοίνωση της θλιβερής είδησης του θανάτου συναδέλφου

Συναδέλφισσες,-οι,

Σας ανακοινώνουμε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του συναδέλφου και φίλου Ζαλώνη Αλούσιου.
Ο εκλιπών συνάδελφος διακρίθηκε για την μαχητικότητα και την αγωνιστικότητά του υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των εργαζομένων του Πολυτεχνείου και ειδικότερα των συναδέλφων του φυλάκων.
Με ομόφωνη απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο Συνέχεια ανάγνωσης

Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία: Ανακοίνωση | Αφήστε σχόλιο

Ανακοίνωση – Ενημέρωση για την Αξιολόγηση

Συναδέλφισσες,/οι

Το Δ.Σ. του Διοικητικού Προσωπικού Ε.Μ.Π., μετά από συνεδρίασή του, αποφάσισε ομόφωνα πως θα πρέπει να ενημερωθεί το σύνολο των μελών του Συλλόγου για το πλήθος των εκθέσεων αξιολόγησης που έχουν κατατεθεί προς συμπλήρωση.

Η απόφαση της τελευταίας Γ.Σ. ήταν απεργία – αποχή από την αξιολόγηση, συμβαδίζοντας  και με τις αποφάσεις της ΟΔΠΤΕ και ΑΔΕΔΥ αντίστοιχα. Σας ενημερώνουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των διοικητικών υπαλλήλων του Ιδρύματός μας, κατέθεσε συμπληρωμένο το έντυπο αυτό. Συνέχεια ανάγνωσης

Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία: Ανακοίνωση, Ενημέρωση | Αφήστε σχόλιο